Filter
Sorteren op:

Kandelaren van MW Living

Op zoek naar een kandelaren met een unieke, authentieke uitstraling? Dan zit u helemaal goed bij MW Living. In ons assortiment vindt u kandelaren en waxinelichthouders met een robuuste en unieke look. Deze interieuritems staan prachtig in een klassiek, landelijk of rustiek interieur. Bent u nog op zoek naar een bijzonder stuk voor uw woning? Neem dan zeker een kijkje in onze pagina met kandelaren.

 

Maak uw interieur af met een kandelaar

Kandelaren met gezellig brandende kaarsen geven ons een ultiem gevoel van gezelligheid. Het is de manier om uw interieur helemaal af te maken. Zeker wanneer de kandelaren aansluiten bij de stijl in uw woning. Heeft uw woonkamer een landelijk en rustieke uitstraling? Dan zijn de producten in het assortiment van MW Living precies wat u zoekt. Onze kandelaren en waxinelichhouders zijn gemaakt van robuust hout. Het hout heeft een authentieke look die perfect past in een landelijk en puur interieur.

 

Houten kandelaren in diverse maten

Bij MW Living vindt u houten kandelaren en waxinelichthouders in diverse uitvoeringen en maten. Zo zijn er modellen gemaakt van oud houten balusters. Deze balusters zijn afkomstig van houten trappen. Het bijzondere aan deze interieurstukken is dat ieder item uniek is. Bijzondere nerven en verkleuringen, ze zorgen direct voor de gewenste sfeer in uw interieur. Voorbeelden van producten in onze collectie:

 

Neem contact op

Welke van de kandelaren en waxinelichthouders is uw favoriet? Bekijk op deze pagina de mogelijkheden, kies het interieuritem dat u wenst en plaats een bestelling. Met onze snelle verzending heeft u uw producten binnen de kortste keren in huis. Wilt u uw woonkamer helemaal afmaken? Bekijk dan ook zeker onze mooie banken, lampen en andere accessoires. Meer weten over de producten die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 12 96 94 71 of laat een bericht achter via het contactformulier.

Lees meer