Filter
Sorteren op:

RAW Stones Abbey – Prachtig en tijdloos

Bent u op zoek naar een tijdloze en authentieke toevoeging aan uw interieur? Overweeg dan eens Abbey's, deze stenen zijn een populaire keuze onder de RAW stones. Wij leveren prachtige Abbeystenen en het leggen hiervan doen wij ook nog eens! Lees hieronder meer over deze soort natuursteen.

Wat zijn RAW Stones Abbey?

RAW Stones Abbey zijn kalkstenen die voornamelijk worden gewonnen in Belgische steengroeven. Ze zijn vernoemd naar de abdijen in België waar ze ooit werden gebruikt als bouwmateriaal. De stenen zijn bekend om hun ruwe, authentieke uitstraling en zijn daarom zeer geschikt voor het creëren van een klassieke en tijdloze sfeer in uw interieur.

Karakteristieken van Abbey

Abbeystenen hebben een aantal karakteristieken die hen onderscheiden van andere stenen en materialen:

  • Rustieke uitstraling: Ze hebben een rustieke uitstraling door hun ruwe oppervlakken en onregelmatige vormen. Dit maakt ze ideaal voor het creëren van een authentieke, landelijke sfeer in uw interieur.
  • Veelzijdigheid: Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.
  • Duurzaamheid: Ze zijn van nature duurzaam en gaan lang mee. Hierdoor zijn ze een duurzame en waardevolle investering voor uw woning.

Kleuren en types van Abbeystenen

Abbey RAW Stones zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en types, elk met hun eigen unieke uitstraling en karakteristieken. Bij MW Living bieden we 7 verschillende kleuren aan.

Hoe worden Abbey RAW Stones gelegd?

Het leggen van Abbeystones vereist specifieke expertise en ervaring. Onze professionele leggers hebben de kennis en vaardigheden om uw Abbey op de juiste manier te leggen, zodat ze er niet alleen mooi uitzien, maar ook duurzaam en veilig zijn. Tijdens het leggen worden de stenen nauwkeurig geplaatst en afgewerkt om een ​​uniform en sterk oppervlak te creëren.

Wanneer de stenen zijn gelegd, wordt er voegmiddel tussen de stenen aangebracht. Dit voegmiddel kan worden geleverd in verschillende kleuren, zodat het past bij de kleur van de stenen. Het voegmiddel zorgt ervoor dat de stenen op hun plaats blijven en voorkomt dat er vuil en water tussen de stenen komt.

Waarom MW Living?

MW Living is een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige Abbeystones. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en de nieuwste productietechnieken kan MW Living stenen van topkwaliteit leveren die lang meegaan en er prachtig uitzien.

Bovendien biedt MW Living een uitgebreid assortiment Abbey Stones in verschillende kleuren, maten en vormen. Hierdoor is er voor elke klant een geschikte steen te vinden die past bij zijn of haar smaak en wensen.

U staat centraal!

Bij MW Living staat de klant centraal en wordt er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Wij hebben jarenlange ervaring in de branche en wij streven naar optimale tevredenheid van onze klanten

Tot slot biedt MW Living zijn Abbey stenen tegen scherpe prijzen aan, waardoor de klant waar voor zijn geld krijgt. Dankzij de combinatie van kwaliteit, keuze en goede service is MW Living de ideale partner voor klanten die op zoek zijn naar hoogwaardige Abbeystones.

Lees meer