PVC Vloeren

Visgraat PVC vloer

Wilt u een vloer die er niet alleen prachtig uitziet, maar ook bestand is tegen de drukte van elke dag? Zoek niet verder! PVC vloeren van MW Living zijn namelijk de perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en onderhoudsgemak. Benieuwd naar de voordelen, levensduur en installatie van PVC vloeren? Lees dan snel verder!

Wat zijn de voordelen van een PVC vloer?

Bij het kiezen van een nieuwe vloer is het essentieel om een optie te vinden die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is. Een PVC vloer combineert het beste van beide werelden en biedt uiteenlopende voordelen:

  • Uiterlijk en design: Of u nu houdt van een klassiek houten uiterlijk of een strakke, moderne betonlook, met PVC is alles mogelijk. Welke stijl u ook zoekt, bij MW Living vindt u het perfecte design dat naadloos aansluit bij uw interieur.
  • Duurzaamheid: PVC staat bekend om zijn ongekende duurzaamheid. Bestand tegen slijtage, krassen en zelfs waterschade, kunt u erop vertrouwen dat uw vloer vele jaren meegaat, zelfs in de drukst belopen gebieden van uw huis.
  • Onderhoudsgemak: Bent u het beu om uren te besteden aan het schoonmaken van uw vloer? PVC is de oplossing. In tegenstelling tot bijvoorbeeld houten vloeren, vereist een PVC vloer slechts eenvoudige reinigingsmiddelen om vlekkeloos en glanzend te blijven.
  • Comfort: Stel u voor dat u over een vloer loopt die warm en zacht aanvoelt onder uw voeten. Dat is het comfort dat PVC biedt. De warmte-isolerende eigenschappen zorgen ervoor dat uw voeten altijd warm blijven, zelfs in de koude winter.

Hoe lang gaat een PVC vloer mee?

20 tot 25 jaar is PVC een langetermijninvestering voor uw woning. De beschermlaag van de PVC vloer van MW Living zorgt ervoor dat slijtage tot een minimum wordt beperkt. Door te kiezen voor onze kwaliteitsvloeren, investeert u in een vloer die zowel stijlvol als duurzaam is.

Visgraat PVC vloer

PVC vloer leggen: onze tips

Het correct leggen van een PVC vloer kan het verschil maken tussen een vloer die jarenlang meegaat en een die snel tekenen van slijtage vertoont. Allereerst is een goede voorbereiding het halve werk. Zorg voor een schone, droge en vooral vlakke ondergrond. Eventuele oneffenheden kunnen doorwerken in het eindresultaat, wat de levensduur van uw vloer kan verkorten. Verder is het aan te raden om de PVC stroken of tegels voor installatie te acclimatiseren in de ruimte waar ze gelegd zullen worden. Zo kunnen ze zich aanpassen aan de temperatuur en vochtigheid van de ruimte.

Bij het daadwerkelijk leggen, start altijd vanuit het midden of een rechte wand en werk gestaag naar de randen van de kamer toe. Gebruik een rubberen hamer om de stroken goed aan te drukken en luchtbellen te voorkomen. En tenslotte, snijd de PVC tegels of stroken voorzichtig op maat waar nodig, zodat ze perfect passen in uw ruimte!

PVC vloer visgraat

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een PVC vloer?

  • Dikte en kwaliteit: Dikke PVC vloeren bieden meer levensduur en comfort. Laat ons u adviseren voor de beste keuze.
  • Stijl en design: Ontdek ons diverse designaanbod en laat onze experts u helpen bij de juiste keuze voor uw interieur.
  • Prijs-kwaliteitverhouding: Investeer in kwaliteit zonder uw budget uit het oog te verliezen.
  • Garantie: Vraag naar onze uitgebreide garantievoorwaarden voor gemoedsrust bij uw aankoop.

Koop uw PVC vloer bij MW Living!

De perfecte vloer wacht op u. Met de vele voordelen en het advies van MW Living bent u verzekerd van een vloer waar u jarenlang plezier van zult hebben. Geïnteresseerd in een PVC vloer? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 12 96 94 71 of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Uw droomvloer ligt binnen handbereik!

Visgraat PVC vloer

Offerte aanvragen