Filter
Sorteren op:

Sfeervolle lampen van MW Living

Voor de mooiste lampen met een sfeervolle en authentieke uitstraling bent u bij MW Living aan het juiste adres. In onze collectie vindt u onder andere unieke balusterlampen in diverse uitvoeringen en maten. Deze lampen sluiten perfect aan bij een interieur met een landelijk en puur karakter. Is dit de stijl waar u naar op zoek bent? Bekijk dan op deze pagina ons aanbod en kies de lamp die voldoet aan uw wensen.

 

Breng sfeer in huis met balusterlampen

In een handomdraai sfeer brengen in je ruimte? Kies dan voor unieke lampen van MW Living. Lampen op strategische plekken in een woonkamer of slaapkamer maken net dat verschil. Een zacht licht in de hoek van de kamer of een warm leeslicht naast een leesstoel; Ze zorgen ervoor dat uw huis een echt thuis wordt. Een van de modellen die u onder andere in ons assortiment kunt vinden zijn balusterlampen. Deze lampen zijn gemaakt van oude trapbalusters. De voet is van hout en ieder stuk is uniek.

 

Interieuritems in onze collectie

Net als de andere interieurstukken in onze collectie sluiten de lampen die wij aanbieden naadloos aan bij de sfeer die wij uitdragen: landelijk, puur en sfeervol. De lampen zijn zorgvuldig geselecteerd door onze specialisten en maken van uw woonkamer een heerlijke plek wanneer het schemert of donker is. Om u meer duidelijkheid te geven over de mogelijkheden, zetten we een aantal lampen uit onze collectie voor u op een rij:

 

Spreekt een van de bovenstaande modellen u aan? En wilt u graag meer weten over de lampen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Neem contact op

Bekijk hier direct de verschillende balusterlampen in ons assortiment en kies het model dat aansluit bij uw wensen. U kunt deze vervolgens heel eenvoudig bestellen. Behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 12 96 94 71. Daarnaast kunt u een bericht achterlaten via het online contactformulier.

Lees meer