Houten vloeren

Houten vloeren

Bij MW Living kunt u terecht exclusieve houten vloeren. De vloeren die wij leveren hebben een perfecte pasvorm en maatvoering. Een prachtige kleur, authentieke uitstraling en zeer hoge kwaliteit geeft een vloer die veel sfeer in uw woning brengt en waar u nog jarenlang met veel plezier gebruik van zult maken.

Bij MW Living kunt u niet alleen unieke houten vloeren bestellen, maar ook laten leggen. Onze vakmensen helpen u daar graag bij. Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u behoefte aan advies op maat? Neem dan contact met ons op. Uiteraard kunt u ook verder lezen voor meer informatie over de mogelijkheden.

Exclusieve houten vloeren

Puur, uniek en sfeervol, hieraan herkent u direct de exclusieve houten vloeren van MW Living. Zoals gezegd kenmerken onze houten vloeren zich door hun perfecte maatvoering en pasvorm. Verder zijn onze vloeren geselecteerd op kleur en uitstraling. Op deze manier kunnen wij een unieke en kenmerkende uitstraling garanderen. Daar naast is ook de kwaliteit van het afwerkingsniveau zeer hoog. Zo zorgen wij ervoor dat u nog jarenlang meet veel plezier gebruik kunt maken van uw MW Living houten vloer.

Kies uw vloer

Wilt u uw woning voorzien van een prachtige houten vloer? Dan verzorgt MW Living deze graag voor u. U kunt de vloer in de gewenste kleur en afwerking eenvoudig bij ons uitzoeken en bestellen. Van modern tot en klassiek en van strak tot nostalgisch, voor iedere woning is er passende vloer te vinden. Wanneer de gewenste vloer geleverd is, kunnen wij deze ook voor u leggen. Voor meer informatie of een offerte neemt u contact met ons op. Wilt u een thuis een unieke look creëren? Combineer onze houten vloeren dan met RAW Stones.  

Neem contact op

Meer weten over de mogelijkheden op het gebied van houten vloeren? Wilt u direct de gewenste vloer bestellen? Of heeft u behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 12 96 94 71 of laat een bericht achter via het online contactformulier. Wij ontvangen dan graag meer informatie over uw wensen aangaande een nieuwe vloer.

Offerte aanvragen