Houten vloeren

Bij MW Living kunt u terecht exclusieve houten vloeren. De vloeren die wij leveren hebben een perfecte pasvorm en maatvoering. Een prachtige kleur, authentieke uitstraling en zeer hoge kwaliteit geeft een vloer die veel sfeer in uw woning brengt en waar u nog jarenlang met veel plezier gebruik van zult maken.

U kunt niet alleen unieke houten vloeren bestellen, maar ook laten leggen. Onze vakmensen helpen u daar graag bij. Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u behoefte aan advies op maat? Neem dan contact met ons op. Uiteraard kunt u ook verder lezen voor meer informatie over de mogelijkheden.

Waarom een houten vloer?

Bij MW Living bieden we exclusieve houten vloeren die uw huis direct een warme en authentieke uitstraling geven. Een houten vloer brengt vele voordelen met zich mee. Zo is een houten vloer duurzaam en gaat het vaak een leven lang mee.

Daarnaast is hout een natuurlijk materiaal dat bijdraagt aan een gezond binnenklimaat en het werkt isolerend. Bovendien is een houten vloer eenvoudig te onderhouden en te repareren, waardoor het een duurzame investering is.

Exclusieve houten vloeren

Puur, uniek en sfeervol, hieraan herkent u direct de exclusieve houten vloeren van MW Living. Zoals gezegd kenmerken onze houten vloeren zich door hun perfecte maatvoering en pasvorm. Verder zijn onze vloeren geselecteerd op kleur en uitstraling. Op deze manier kunnen wij een unieke en kenmerkende uitstraling garanderen. Daar naast is ook de kwaliteit van het afwerkingsniveau zeer hoog. Zo zorgen wij ervoor dat u nog jarenlang meet veel plezier gebruik kunt maken van uw MW Living houten vloer.

Houten visgraat vloer

Een houten visgraat vloer is een populaire keuze voor wie op zoek is naar een klassieke, elegante uitstraling. Deze vloer heeft een uniek patroon dat zorgt voor een bijzondere en authentieke uitstraling. Bij MW Living bieden we een breed assortiment aan houten visgraat vloeren, van modern tot klassiek. Onze vakmensen leggen de vloer met veel zorg en aandacht, zodat u nog jarenlang kunt genieten van uw nieuwe vloer.

Verschillende kleuren

U kunt uit verschillende kleuren houten vloeren kiezen. Zo kunt u altijd een vloer laten leggen die perfect past bij uw huis en interieur. U kunt langskomen in onze showroom om alle kleuren te zien of neem contact met ons op voor meer informatie!

Houten vloer kopen en leggen

Bij MW Living kunt u niet alleen een houten vloer kopen, maar wij kunnen de vloer ook voor u leggen. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en leggen uw nieuwe vloer snel en vakkundig. Zo heeft u er geen omkijken naar en kunt u snel genieten van uw nieuwe vloer. Wij nemen de tijd om uw wensen te bespreken en geven u graag advies op maat.

Kies uw vloer

Wilt u uw woning voorzien van een prachtige houten vloer? Dan verzorgt MW Living deze graag voor u. U kunt de vloer in de gewenste kleur en afwerking eenvoudig bij ons uitzoeken en bestellen. Van modern tot en klassiek en van strak tot nostalgisch, voor iedere woning is er passende vloer te vinden. Wanneer de gewenste vloer geleverd is, kunnen wij deze ook voor u leggen. Voor meer informatie of een offerte neemt u contact met ons op. Wilt u een thuis een unieke look creëren? Combineer onze houten vloeren dan met RAW Stones.

Behoefte aan persoonlijk advies?

Kom gerust langs in onze showroom voor persoonlijk advies. Wij laten u graag onze uitgebreide collectie houten vloeren zien en helpen u bij het maken van de juiste keuze. In onze showroom kunt u ook inspiratie opdoen en verschillende houten vloeren bekijken, waardoor u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen.

Topkwaliteit houten vloeren

Bij MW Living bent u verzekerd van een houten vloer van topkwaliteit. Wij selecteren alleen de mooiste en meest duurzame houtsoorten voor onze vloeren. Bovendien werken we alleen met vakmensen die jarenlange ervaring hebben in het leggen van houten vloeren. Zo kunnen we u de beste kwaliteit en service bieden. Ook bieden wij uitstekende garantievoorwaarden, zodat u nog jarenlang plezier kunt hebben van uw nieuwe vloer.

Kortom, bij MW Living kunt u terecht voor een prachtige houten vloer, van visgraat tot modern. Onze vakmensen leggen uw vloer snel en vakkundig, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe vloer. Kom gerust langs in onze showroom voor persoonlijk advies en laat u inspireren door onze uitgebreide collectie houten vloeren. Bij MW Living bent u verzekerd van topkwaliteit en uitstekende service.

Neem contact op

Meer weten over de mogelijkheden op het gebied van houten vloeren? Wilt u direct de gewenste vloer bestellen? Of heeft u behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 12 96 94 71 of laat een bericht achter via het online contactformulier. Wij ontvangen dan graag meer informatie over uw wensen aangaande een nieuwe vloer.

Offerte aanvragen