Filter
Sorteren op:

Waaltjes kopen bij MW Living

Bij MW Living hebben wij ook waaltjes in ons assortiment. Waaltjes zijn kleine, gebakken stenen die veel gebruikt voor verschillende doeleinden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en types. Bij MW Living kunt u terecht voor RAW stones waaltjes voor uw vloer en wanden. In deze tekst vertellen we u alles wat u moet weten over waaltjes en waarom u bij MW Living aan het juiste adres bent.

Wat zijn waaltjes?

Waaltjes zijn kleine, gebakken stenen van ongeveer 5 x 20 cm. Ze worden gemaakt van klei en gebakken op hoge temperatuur. Door dit proces zijn ze erg stevig en duurzaam. Waaltjes worden al eeuwenlang gebruikt als bestrating voor wegen en paden. Tegenwoordig worden ze ook gebruikt voor vloeren en wanden.

Karakteristieken van waaltjes

Waaltjes hebben een aantal belangrijke karakteristieken. Zo zijn ze erg stevig en duurzaam. Ze kunnen goed tegen vorst en zijn bestand tegen zware belasting. Daarnaast hebben waaltjes een mooie, authentieke uitstraling. Dit komt doordat ze handgemaakt zijn en kleine oneffenheden en kleurverschillen hebben. Hierdoor krijgt uw interieur een unieke en sfeervolle uitstraling.

Verschillende kleuren en types waaltjes

Bij MW Living kunt u terecht voor een groot assortiment aan waaltjes in verschillende kleuren en types. Zo hebben we oude waaltjes, die een mooie doorleefde uitstraling hebben en perfect passen bij een landelijke of authentieke tuin. Daarnaast hebben we RAW stones waaltjes, die juist een stoere en robuuste uitstraling hebben en goed passen bij een moderne uitstraling. Ook hebben we waaltjes in 7 verschillende kleuren. Zo kunt u altijd de waaltjes kiezen die het beste bij uw huis passen.

Het leggen van waaltjes

Het leggen van waaltjes is niet moeilijk, maar vergt wel wat tijd en aandacht. Het is belangrijk om eerst een goede fundering te maken, zodat de waaltjes niet verzakken. Daarna kunt u de waaltjes in het gewenste patroon leggen en opvullen met zand. Het is belangrijk om de waaltjes goed aan te trillen, zodat ze stevig liggen. Het leggen van waaltjes is een klus die u zelf kunt doen, maar als u het liever uitbesteedt, kan MW Living dit ook voor u verzorgen.

Waarom kiezen voor MW Living?

MW Living is uw specialist. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten waaltjes, van oude waaltjes tot RAW stones waaltjes. Daarnaast bieden wij een uitstekende service en kunnen wij u persoonlijk adviseren over de beste waaltjes die voldoen aan uw wensen en behoeftes van RAW stones. Ook kunnen wij het leggen van de waaltjes voor u verzorgen, zodat u zelf geen om kijken heeft hiernaar. Bij MW Living bent u verzekerd van hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht. U kan ook altijd langskomen in onze showroom.

Lees meer