Raw Stones

Raw stones

MW Living is gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van vloeren. Wij leveren natuurstenen vloeren en houten vloeren. Een van onze meest gewilde opties is RAW Stones.

RAW Stones zijn natuurlijke stenen die onbewerkt zijn, waardoor ze een unieke uitstraling hebben. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en zijn ideaal voor het creëren van een authentieke sfeer in uw huis.

Bij MW Living zijn we er trots op dat we een breed assortiment RAW Stones bieden die aan al uw wensen voldoen. Wij zullen u alles vertellen wat u moet weten over RAW Stones.

Wat zijn de karakteristieken van RAW Stones?

RAW Stones zijn uniek omdat ze hun natuurlijke uitstraling behouden. De stenen worden op zo'n manier bewerkt dat ze hun ruwe uiterlijk behouden, waardoor ze perfect passen bij de trend van natuurlijke en industriële interieurs.

RAW Stones zijn gemaakt van verschillende soorten natuursteen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Dit maakt het mogelijk om voor elke stijl en smaak een passende RAW Stones vloer te creëren.

Breng warmte en sfeer in iedere ruimte met RAW Stones

RAW Stones staan voor beleving. Ze vallen op doordat ze de uitstraling van originele natuurlijke stenen hebben, ze bieden echter de voordelen van een moderne en hedendaagse vloer.

Wilt u thuis kunnen genieten van de geweldige sfeer die RAW Stones met zich meebrengen? Dan bent u bij MW Living aan het juiste adres. Bestel bij ons de gewenste soort steen en laat ze door onze vakmensen leggen in uw woning. Lees verder voor meer informatie over RAW Stones of neem direct contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

De uniek uitstraling van RAW Stones

RAW Stones bestaan uit natuurlijke materialen. Daarnaast worden ze met de hand gemaakt. Dit zorgt voor die unieke, verouderde look. Omdat de producten op een ambachtelijke wijze zijn vervaardigd, is iedere steen anders met kleine imperfecties. Dit is ook direct de charme van RAW Stones en waarom ze zeer gewild zijn.

Ondanks de natuurlijke uitstraling biedt de vloer de voordelen van een moderne vloer. Zo zijn ze slijtvast, duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk. Verder zijn ze zeer goed te combineren met vloerverwarming door de minimale vloerdikte.

RAW stones bij MW Living

MW Living helpt u graag om uw woning compleet te maken met unieke RAW Stones. Bij ons kunt u terecht voor een ruim aanbod met verschillende soorten RAW Stones. U kunt bij ons kiezen uit 5 soorten RAW Stones: Trappist, Tripple, Waaltjes, Abby en Terpstra. Deze soorten zijn verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren. MW Living zorgt niet alleen voor de levering van de vloer, maar neemt ook graag het leggen van de vloer voor haar rekening. Combineer de stenen bijvoorbeeld met onze houten vloeren en maak het plaatje compleet en uniek.

Soorten RAW Stones

Bij MW Living hebben we verschillende soorten RAW Stones in ons assortiment. Hieronder vindt u een korte beschrijving van elk type:

  • Trappist: Trappist RAW Stones zijn een van de meest populaire opties vanwege hun rustieke uitstraling. Ze zijn gemaakt van natuurlijke mineralen en hebben een donkere kleur met verschillende tinten.
  • Triple: Triple RAW Stones hebben een ruwe uitstraling die past bij een industriële of moderne inrichting. Ze zijn gemaakt van natuurlijke mineralen en hebben een lichte kleur met subtiele aderen.
  • Waaltjes: Waaltjes RAW Stones zijn gemaakt van gebakken klei en hebben een karakteristieke uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en zijn ideaal voor het creëren van een traditionele uitstraling.
  • Abbey: Abbeystones zijn gemaakt van natuurlijke mineralen en hebben een klassieke uitstraling. Ze hebben een lichte kleur met subtiele aderen en zijn perfect voor het creëren van een elegante sfeer.
  • Terpstra: Terpstra RAW Stones zijn gemaakt van natuurlijke mineralen en hebben een robuuste uitstraling. Ze hebben een donkere kleur met een ruwe textuur en zijn ideaal voor het creëren van een industriële sfeer.

RAW Stones vloer

Een RAW Stones vloer is een prachtige toevoeging aan elk huis. Het geeft een unieke en natuurlijke uitstraling aan uw interieur. Bij MW Living bieden we een uitgebreid assortiment RAW Stones en zijn we gespecialiseerd in het leggen van deze prachtige stenen.

RAW Stones leggen

Wij zorgen niet alleen voor de levering van de vloer, maar wij nemen het leggen hiervan ook voor onze rekening. Zo bent u verzekerd dat uw stenen vloer optimaal gelegd is! U kunt de stenen combineren met onze houten vloeren en natuurlijk met onze prachtige meubels en accessoires.

Waarom bestellen bij MW Living?

Bij MW Living staat kwaliteit voorop. Wij werken alleen met de beste natuursteenproducten en streven altijd naar de hoogste klanttevredenheid. Onze RAW Stones zijn van topkwaliteit en worden tegen een eerlijke prijs aangeboden.

Daarnaast bieden wij een uitstekende service. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw interieur. Bovendien hebben wij jarenlange ervaring in het leveren en leggen van RAW Stones. Door onze persoonlijk aandacht en advies zorgen wij ervoor dat u verzekerd bent van de beste keuze, zodat u jarenlang kan genieten van uw RAW Stones vloer.

Advies op maat

Wilt u graag uw woning of pand verrijken met de prachtige RAW Stones? Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of heeft u behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via 06 12 96 94 71 of laat een bericht achter via het online contactformulier. Wij gaan graag met u aan de slag!

raw stones vloer

Offerte aanvragen