Raw Stones

RAW stones

Breng warmte en sfeer in iedere ruimte met RAW Stones. RAW Stones staan voor beleving. Ze vallen op doordat ze de uitstraling van originele natuurlijke stenen hebben, ze bieden echter de voordelen van een moderne en hedendaagse vloer.

Wilt u thuis kunnen genieten van de geweldige sfeer die RAW Stones met zich meebrengen? Dan bent u bij MW Living aan het juiste adres. Bestel bij ons de gewenste soort steen en laat ze door onze vakmensen leggen in uw woning. Lees verder voor meer informatie over RAW Stones of neem direct contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

De uniek uitstraling van RAW Stones

RAW Stones bestaan uit natuurlijke materialen. Daarnaast worden ze met de hand gemaakt. Dit zorgt voor die unieke, verouderde look. Omdat de producten op een ambachtelijke wijze zijn vervaardigd, is iedere steen anders met kleine imperfecties. Dit is ook direct de charme van RAW Stones en waarom ze zeer gewild zijn.

Ondanks de natuurlijke uitstraling biedt de vloer de voordelen van een moderne vloer. Zo zijn ze slijtvast, duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk. Verder zijn ze zeer goed te combineren met vloerverwarming door de minimale vloerdikte.

RAW stones bij MW Living

MW Living helpt u graag om uw woning compleet te maken met unieke RAW Stones. Bij ons kunt u terecht voor een ruim aanbod met verschillende soorten RAW Stones. U kunt bij ons kiezen uit 5 soorten RAW Stones: Trappist, Tripple, Waaltjes, Abby en Terpstra. Deze soorten zijn verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren. MW Living zorgt niet alleen voor de levering van de vloer, maar neemt ook graag het leggen van de vloer voor haar rekening. Combineer de stenen bijvoorbeeld met onze houten vloeren en maak het plaatje compleet en uniek.

Advies op maat

Wilt u graag uw woning of pand verrijken met de prachtige RAW Stones? Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of heeft u behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via 06 12 96 94 71 of laat een bericht achter via het online contactformulier. Wij gaan graag met u aan de slag!

Offerte aanvragen