WIE ZIJN WIJ?

Wij creëren sfeer.

MW LIVING vloeren & wonen geeft interieuradvies op maat. Wij, Marco & Alie Wind, onderscheiden ons door onze persoonlijke betrokkenheid en we denken en voelen mee met wat iemand zoekt. Wij maken het met liefde en waar nodig graag voor u op maat. Voor alles hebben we, weten we of zorgen we voor een oplossing!

ONZE VLOEREN

HOUTEN VLOEREN

Onze houten vloeren zijn tijdloos, natuurlijk en duurzaam. Een tijdloos materiaal dat past in iedere interieurstijl. Hout geeft warmte, sfeer en karakter aan u woning.
De oorsprong van het materiaal resulteert in een verhaal, verteld door de nerven, jaarringen of de kleur van het houtsoort. Er zijn veel mogelijkheden geschikt voor ieder interieur, wandbekleding, accessoires en vloeren.
Kies je voor hout dan doe je dat bewust. De ongedwongen uitstraling zorgt direct voor rust en sfeer in de ruimte. Het is ook onwijs mooi om te combineren met harde materialen, zoals RAW Stones, beton of staal.
Wij hebben ons gespecialiseerd in hout en alles wat daar bij hoort. Met het juiste advies en behandeling is hout ook icm vloerverwarming en warmte pompen prima te combineren.
MW Living wijst u graag de weg naar de vele mogelijkheden die deze tijdloze, natuurlijke en duurzame houten vloeren in de collectie heeft.

RAW STONES

Vloeren met beleving het brengt warmte en sfeer in iedere ruimte. Raw Stones is een vloer die de uitstraling van originele natuurlijke stenen heeft, met de voordelen van een moderne en hedendaagse vloer.
De samenstelling van de vloer bestaat uit natuurlijke materialen. Die zorgen voor een duurzame slijtvaste vloer waar u jarenlang van kunt genieten. De vloeren zijn zeer onderhouds vriendelijk en geschikt op vloerverwarming door de minimale vloerdikte.
De combinaties met onze houten vloeren maakt het plaatje compleet en uniek.

ONS WONEN

Onze landelijke woonaccessoires en de nostalgische oude en chique tafels sluiten naadloos aan bij onze karakteristieke vloeren.
De meubels en vloeren krijgen het nostalgische karakter door de door ons zelf ontwikkelde verschillende verouderingstechnieken die we toepassen. Hierdoor krijgt het die natuurlijke doorleefde uitstraling.

Het geheel komt nog beter tot zijn recht met een goede en mooie wandafwerking. Hiervoor hebben wij mooie kalkverf kleuren in ons assortiment opgenomen.